Події

На вулиці Жуйка у Житомирі вогонь знищив більше тонни гуманітарної допомоги в будівлі, яку орендує благодійний фонд

28 November 2018, 11:51

27 листопада о 10:40 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на другому поверсі трьохповерхової цегляної будівлі, що орендує благодійний фонд в Житомирі.

Про це 28 листопада інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«З’ясувалося, що вогнем охоплено гуманітарну допомогу – одяг, взуття тощо. Площа пожежі складала близько 12 кв. м. В середині самого приміщення спостерігалося сильне задимлення. Одночасно з гасінням вогнеборці подавали воду на охолодження сусідніх приміщень, де також зберігалася гуманітарна допомога. Вже о 10:54 пожежу вдалося локалізувати. Аби запобігти повторному загоранню рятувальникам довелося проливати речі водою. Об 11:53 відбулася ліквідація. Вогонь встиг знищити гуманітарну допомогу вагою 1200 кг на площі 12 кв.м. Проте фахівці ДСНС не дали полум’ю поширитися на більшу площу. До ліквідації загоряння залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниця пожежної техніки. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі ДСНС у Житомирській області Житомир.info уточнили, що пожежа сталася по вулиці Жуйка.

На сайті youcontrol.com.ua зазначається, що по вулиці Жуйка зареєстровано два благодійних фонди: благодійна організація благодійний фонд «Енергетик Житомирщини», який знаходиться за адресою вул. Жуйка, 12 та благодійний фонд «Об’єднана фундація дослідження та відродження спадщини Полісся», який знаходиться за адресою Жуйка, 43.

Як повідомляв Житомир.info, 23 листопада 2018 року на вулиці Жуйка у Житомирі рятувальники гасили загорання на заводі будматеріалів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа благодійний фонд  
Матеріали по темі