Події

У Житомирі «працівниці» газового підприємства залишили пенсіонерку без 25 тис. грн

28 November 2018, 17:33

27 листопада 87-річна житомирянка виявила крадіжку 25 тисяч гривень після відвідин двох жінок, які назвались працівниками газового підприємства.

Про це 28 листопада інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«До квартири самотньої пенсіонерки візитери постукали близько 12.00. За словами незнайомок, вони повинні були перевірити покази лічильника газу у квартирі. Довірлива жінка впустила обох в оселю та провела одну з них на кухню, де і встановлений засіб виміру. Інша «гостя» залишилась у коридорі. Відтак, допоки перша з візитерок розмовами відвертала увагу пенсіонерки, друга встигла понишпорити по кімнатам квартири та віднайти заощадження у сумі 25 тисяч гривень. Потому «контролерки» чемно подякували та пішли. Сама ж господарка оселі виявили крадіжку лише згодом увечері і звернулась з відповідною заявою до відділу поліції», - розповіли у поліції.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводяться заходи для встановлення осіб жінок, які побували у квартирі літньої жінки.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2017 року до поліції звернулася 83-річна жінка із заявою про те, що чоловік під виглядом електромонтера виніс з її квартири майже 20 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція пенсіонерка лічильник  
Матеріали по темі