Події

Через слизьку дорогу в Житомирській області фура в’їхала у чуже подвір’я

29 November 2018, 10:55

Поблизу села Стовпів, що на трасі з Чуднова до Шепетівки у Житомирській області, вантажівка в’їхала у подвір’я придорожньої хати. Ймовірно, фуру занесло на слизькій дорозі.

Про ДТП повідомляє сайт ЧуднівNEWS, посилаючись на своїх читачів.

«29 листопада на трасі поблизу с. Стовпів фура зі слизької дороги з’їхала прямо у двір, що знаходиться біля траси. Вони (читачі) кажуть, що дорога від Чуднова в напрямку Романівського району дуже слизька і абсолютно не посипана (сильна ожеледь на цій трасі вже кілька днів)», – пишуть журналісти сайту та наголошують, що ДТП трапилося якраз поблизу села Стовпів Чуднівського району, де вже кілька років незалатаними лишаються глибокі вибоїни.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info повідомили, що станом на 10.30 до Чуднівського відділення поліції повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Стовпів не надходило. Очевидно, в ДТП ніхто не постраждав.

Нагадаємо, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич своїм розпорядженням створив оперативний штаб, який покликаний реагувати на ускладнення руху на дорогах узимку.

Як повідомляв Житомир.info, жителі смт Романів Житомирської області нарікали, що з настанням морозів дороги в селищі стали, мов скляні, і жодними протиожеледними сумішами їх ніхто не посипає. В Романівській РДА пообіцяли виправити ситуацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія фура  
Матеріали по темі