Політика

Депутат Житомирської міської ради з фракції «Самопоміч» відмовляється від мандату

29 November 2018, 17:25

Депутат Житомирської міської ради з фракції Об’єднання «Самопоміч» Володимир Карпенко вирішив скласти свої депутатські повноваження.

Про це Житомир.info 29 листопада повідомили джерела в міській раді.

Сам Карпенко коментувати цю інформацію відмовився.

«Я поки не буду коментувати. Без коментарів», - сказав в телефонній розмові Володимир Карпенко.

Голова міської партійної організації, заступник голови фракції Об’єднання «Самопоміч» в міській раді Олександр Рибак підтвердив інформацію про складання своїм колегою депутатських повноважень.

«Карпенко повідомив про вихід з партії та складання депутатських повноважень. Про це фракція «Самопоміч» має заявити на найближчий сесії міської ради. Він пояснив, що зараз дуже зайнятий роботою, постійно у відрядженнях і не має часу приділяти достатньо уваги виконанню депутатських повноважень. Згідно виборчого списку Об’єднання «Самопоміч» депутатом має стати Віталій Кирилюк – наступний у рейтинговому партійному списку, юрист, адвокат», - повідомив Олександр Рибак.

Нагадаємо, Віталій Кирилюк є головою ГО «Творча майстерня художників та архітекторів», яка швидко «поліпшила» орендоване приміщення колишньої котельні на вул.Київська, 10 і зараз очікує рішення на його викуп.

На офіційному сайті «Самопомочі» є біографія депутата міської ради Володимира Карпенка: народився у 1982 році в Коростені, має дві вищі освіти, на час місцевих виборів 2015 року був директором товариства з обмеженою відповідальністю «КМА». Зараз підприємство, яке належить Карпенку й займалося діяльністю у сфері права, знаходиться в стані припинення.

В декларації депутата міської ради за 2017 рік зазначено, що з серпня 2008 року йому належить частина квартири в Житомира загальною площею 88,5 кв.м, з лютого 2012 року він є власником квартири в Житомирі площею 24,65 кв.м. крім того, Карпенко разом із дружиною орендує квартиру в обласному центрі загальною площею 48,55 кв.м.

У власності депутата міської ради є два кіоски в Житомирі: з лютого 2012 року – на проспекті Миру, 63, з червня 2014 року – на вул. Маликова, 32.

Доход Володимира Карпенка від підприємницької діяльності за минулий рік становив 97 тис. 611 грн, зарплата в ТОВ «КМА» - 3 тис. 200 грн за рік. Дружина депутата у 2017 році отримала зарплату в комунальній аптеці №127 – 63 тис. 373 грн.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня 2018 року члени міської виборчої комісії одноголосно підтримали постанову про обрання депутатом Житомирської міськради від Блоку Петра Порошенка активіста Владислава Пучича, який став депутатом після смерті Володимира Башека.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада депутат "Самопоміч" Карпенко мандат  
Матеріали по темі