Влада

Наступного року САД планує відремонтувати 15 км дороги від Житомира до Черняхова

30 November 2018, 13:37

До редакції Житомир.info неодноразово зверталися жителі Житомирської області, які скаржилися на погану дорогу від Житомира до Черняхова. Люди обурюються тим, що минулоріч влада обіцяла капітально відремонтувати цю частину дороги, але зробили тільки ямковий ремонт.

Хто має робити ремонт дороги від Житомира до Черняхова, 30 листопада у коментарі Житомир.info розповів начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк.

«Про плани щодо ремонту цієї догори має розповідати власник даної ділянки, а її власником є Служба автомобільних доріг. На даний час в ОДА немає хоча б приблизної інформації про ті плани, які є в САД. Хочу зазначити, що у нас є проекти по дорозі М21, але вони від кордону з Республікою Білорусь в напрямку міста Овруч – це буферна зона, 19 км. Щодо ремонту від Житомира до Черняхова у мене немає інформації. Там був проект, тендер провели, але у зв’язку з тим, що не було достатньої кількості фінансів від митного експерименту – він не був реалізований цьогоріч», - розповів Роман Крисюк.

У прес-службі Служби автомобільних доріг у Житомирській області Житомир.info сказали, що за умови затвердження планів Укравтодором та Кабміном – наступного року САД хоче відремонтувати 15 км дороги від Житомира до Черняхова.

«Звичайно, у нас є в планах зробити поточний середній ремонт дороги від Житомира до Черняхова 15 км, ми будемо подавати цю пропозицію на Укравтодор. Окрім того, по трасі М21 маємо ще багато ділянок, які плануємо відремонтувати. Зазначу, що по цій ділянці у нас вже є проектно-кошторисна документація, щодо коштів – сказати не можу, бо цифра не затверджена. Лише за умови затвердження всіх планів Укравтодором та Кабміном ми знатимемо точно, які ділянки ремонтуватимемо наступного року, та скільки на це піде коштів», - зазначила керівник прес-служби САД в області Світлана Чернях-Кондрацька.

Нагадаємо, 30 листопада 2017 року в прямому ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info голова Житомирської ОДА Ігор Гундич розповідав про те, що у 2018 планується відремонтувати дорогу від Житомира до Черняхова, в яку мали «закатати» 100 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2018 року до редакції сайту жителі Житомирської області надіслали відео дороги від Коростеня до Житомира зазначивши, що їхати практично не можливо, адже на трасі одні латки.

Минулорічний ефір за участі голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича можна подивитися тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крисюк САД Черняхів дорога ремонт Чернях-Кондрацька  
Матеріали по темі