Події

У Житомирській області чоловік хотів потрапити через балкон до квартири співмешканки та зірвався з 5-го поверху

3 December 2018, 11:41

У місті Баранівка Житомирської області чоловік, намагаючись потрапити до квартири співмешканки через балкон, зірвався з даху пятиповерхівки.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

«2 грудня до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні про смерть у реанімаційному відділенні 39-річного чоловіка. Його було доставлено до медичного закладу цього ж ранку після падіння з даху п’ятиповерхового будинку. Триває з’ясування всіх обставин», - повідомили в поліції.

Попередньо встановлено, що чоловік проживає у цьому ж будинку, де сталася подія. Уночі він намагався потрапити до квартири колишньої співмешканки, розташованої у сусідньому під’їзді на 5 поверсі, однак жінка навідріз відмовилась йому відкривати. Через його наполегливі спроби, погрози, лайку та навіть намагання вибити двері, жінці довелось викликати поліцейських.

Побачивши машину правоохоронців, що паркувалась у дворі, чоловік встиг втекти до власної квартири та, у свою чергу, теж не відкрив двері поліцейським.

Як згодом з’ясувалось, після від’їзду останніх він спробував потрапити на балкон квартири співмешканки через дах будинку (раніше чоловік уже робив подібне), однак не втримався на ногах та зірвався.

У результаті чоловік отримав тяжкі травми та був госпіталізований. За попередніми висновками, він перебував у стані наркотичного сп’яніння. Нині призначено відповідну судово-медичну експертизу.

Триває встановлення всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2018 року в Бердичеві з вікна п’ятого поверху випав чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: падіння поліція ГУНП дах Баранівка  
Матеріали по темі