Влада

У Житомирі до нової Координаційної ради бюджету участі подали заявки 19 осіб, з них троє – з минулого складу

3 December 2018, 12:23

29 листопада 2018 року – останній термін, коли жителі Житомира могли подати заявку для формування нового складу Координаційної ради з питань бюджету участі.

Скільки осіб подали заявики 3 грудня Житомир.info розповіла секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж.

«Ми маємо 19 заявок. Наступні кроки: має зібратися комісія для визначення того, хто переможе, і хто буде членом Координаційної ради з питань бюджету участі. Дійсно, є три особи, які вже були у складі ради, і які також подали цього разу заявки. Дату комісії ми призначимо сьогодні. Зазначу, що всього у складі Координаційної ради має були 10 осіб від громадськості», - сказала Наталія Чиж.

Нагадаємо, 16 листопада на сайті міської ради з’явилося оголошення про набір на формування нового складу Координаційної ради з питань бюджету участі.

Як повідомляв Житомир.info, на прес-конференції з приводу закінчення бюджету участі 23 жовтня 2018 року мер Житомира сказав, що немає іншого рішення, крім як фактично накласти вето на результати бюджету участі. 8 листопада на сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за створення нової Координаційної ради, яка має розібратися з цьогорічним бюджетом участі. 19 листопада мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження «Про припинення повноважень складу координаційної ради з питань бюджету участі та формування нового складу».

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чиж Координаційна рада бюджет участі  
Матеріали по темі