Влада

Колишній заступник командира житомирської 95-ї бригади став головою Ради ветеранів України

3 December 2018, 17:51

Головою Ради ветеранів – консультативно-дорадчого органу при новоствореному Міністерстві у справах ветеранів України – став житомирянин Володимир Лагута.

Про це 3 грудня повідомила міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

«Сьогодні провели робочу нараду з організації постійно діючого консультативно-дорадчого органу Ради ветеранів при Міністерстві у справах ветеранів України. Цей орган не виконуватиме функцій та обов`язків Громадської ради, яку буде утворено згідно чинного законодавства. Рада ветеранів як консультаційно-дорадчій орган Міністерства має виконувати функцію встановлення стратегічної комунікації з ветеранськими організаціями, сприяти виконанню повноважень Міністерством щодо формування та реалізації державної політики у сфері захисту ветеранів. Головою без заперечень обрано Володимира Лагуту, який має протягом десяти днів мінімум, одного місяця максимум подати на затвердження склад Ради, положення про Раду», - йдеться у повідомленні.

frriz

Як повідомляв Житомир.info, Володимир Лагута в 2015 році був заступником командира 95-ї окремої аеромобільної бригади, він один із засновників і керівників житомирської ГО «Атошник».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ветеран Лагута Фріз рада ветеранів міністерство  
Матеріали по темі