Політика

Радикальна партія вирішила змінити свого представника у складі виконкому Житомирської міської ради

4 December 2018, 13:10

У персональний склад виконавчого комітету Житомирської міської ради хочуть внести зміни.

Відповідний проект рішення сесії 4 грудня оприлюднений на сайті міської ради.

«Внести зміни до пункту 2 рішення Житомирської міської ради від 30.11.2015 № 6 «Про утворення виконавчого комітету Житомирської міської ради та затвердження його персонального складу», а саме: вивести із персонального складу виконавчого комітету Житомирської міської ради Лисенка Анатолія Івановича; ввести до персонального складу виконавчого комітету Житомирської міської ради Бєлову Наталію Євгеніївну», - йдеться у проекті рішення.

У коментарі Житомир.info керуюча справами виконавчого комітету Житомирської міської ради Ольга Пашко пояснила, що Радикальна партія Олега Ляшка змінює свого представника.

«Анатолій Лисенко зайнятий в ОТГ і не може приділяти увагу засіданням виконкому. Це була кандидатура від Радикальної партії і вони вирішили замінити її», - сказала Ольга Пашко.

Приватний підприємець Анатолій Лисенко на перших місцевих виборах 29 жовтня 2017 року був обраний депутатом Оліївської ОТГ, яка знаходиться в Житомирському районі.

Бєлова Наталія Євгеніївна на місцевих виборах 2015 року балотувалася від РПЛ до Житомирської обласної ради. На сайті Центрвиборчкому зазначається, що вона народилася 05.08.1981 р., освіта вища, член Радикальної партії Олега Ляшка, працює головним бухгалтером в ТОВ «Термінал», проживає у Житомирі.

Нагадаємо, виключити Анатолія Лисенка зі складу виконкому Житомирської міської ради Радикальна партія хотіла ще два роки тому: на сесії міської ради 6 вересня 2016 року голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка Олександр Ракович повідомив, що РПЛ хоче змінити свого представника у складі міськвиконкому – замість Анатолія Лисенка ввести Віру Гринишину, але ця пропозиція не набрала достатньої кількості голосів.

Як повідомляв Житомир.info, на початку листопада 2018 року Віра Гринишина, яка рішенням сесії міської ради від 13 жовтня 2016 року стала членом виконкому, заявила про своє членство в партії «Демократичний альянс».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Лисенко РПЛ  
Матеріали по темі