Влада

Мер Житомира звільнив свободівця з посади директора КП «Міськсвітло»

4 December 2018, 15:12

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин звільнив з посади керівника КП «Міськсвітло» Олега Бічука, який пропрацював на цій посаді більше двох років.

Розпорядження «Про звільнення директора комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради Бічука О.І.» мер Житомира Сергій Сухомлин підписав 4 грудня 2018.

«Розглянувши заяву Бічука О.І. про звільнення з займаної посади, відповідно до статті 42 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: звільнити 04 2018 року Бічука Олега Ігоровича, директора комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради з займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт», - йдеться в документі.

Нагадаємо, 7 липня 2016 року Олег Бічук був призначений на посаду директора КП «Міськсвітло», до цього він працював заступником начальника управління комунального господарства.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2015 року Олег Бічук балотувався від партії ВО «Свобода» до Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бічук міськсвітло звільнення  
Матеріали по темі