Місто

У Житомирі двом закладам на Михайлівській виконком дозволив працювати до ночі

5 December 2018, 12:21

Двом кафе на пішохідній Михайлівській дозволили продовжити час роботи.

Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконкому Житомирської міської ради 5 грудня.

Стосовно вареничної на Михайлівській, 14 директор департаменту економічного розвитку міської ради Микола Костриця озвучив позицію правоохоронців.

«У Національної поліції зауважень немає, а патрульна поліція не рекомендує встановлювати нічний режим, бо це пішохідна вулиця і заклад знаходиться в житловому будинку», - повідомив директор департаменту.

За те, щоб продовжити режим роботи кафе на Михайлівській до 23:00 год. проголосували 14 членів виконкому – рішення прийняте.

Щодо вареничної, яка знаходиться на майдані Перемоги, то патрульна поліція теж не рекомендувала встановлювати нічний режим роботи, бо заклад знаходиться в житловому будинку. Режим роботи хотіли продовжити до 24:00, але цю пропозицію підтримали лише 10 членів виконкому – рішення не прийняте (всього в міській раді 25 членів виконкому).

Дискусія виникла стосовно нового закладу на Михайлівській «Sous», яке, за словами співвласника, зараз працює в тестовому режимі.

Секретар міської ради Наталія Чиж запропонувала дозволити нічний режим роботи і подивитися: якщо будуть порушення, то виконком скасує своє рішення. Врешті, цьому кафе на вул. Михайлівській, 18 дозволили працювати в понеділок-четвер – до 24:00 год., в п’ятниця-неділю – до 2:00 годин ночі: «за» проголосували 13 членів виконкому.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 2 листопада 2018 року був оприлюднений проект рішення виконкому щодо встановлення режимів роботу в нічний час трьом кафе та двом магазинам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Костриця Михайлівська виконком кафе  
Матеріали по темі