Фоторепортаж

Як найвищі військові чини вітали житомирських десантників з Днем ЗСУ. Фоторепортаж

6 December 2018, 14:23

Верховний Головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко, командувач Високомобільних десантних військ ЗСУ Михайло Забродський, військові командири та чиновники на аеродромі в Озерному під Житомиром привітали військових з Днем Збройних сил України.

6 грудня підрозділи ДШВ з аеродрому в Озерному будуть відправлені для оборони найбільш важливих районів, - наголосив Президент України.

Верховний Головнокомандувач зауважив, що збори резервістів, які тривають у ці дні в областях, у яких діє правовий режим воєнного стану, продемонстрували високу готовність і бажання наших громадян стати на захист держави. До деяких військкоматів прийшло у два, іноді у три рази більше резервістів, ніж потрібно.

Нагадаємо, 21 листопада 2018 з нагоди відзначення Дня Десантно-штурмових військ на полігоні під Житомиром відбулись тактичні навчання підрозділів ДШВ, за якими спостерігали президент України Петро Порошенко й секретар РНБО Олександр Турчинов.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня 2017 року колишньому командиру житомирської 95-ї бригади, Герою України Михайлу Забродському президент присвоїв звання генерал-лейтенант.

Відеовітання Житомир.info з Днем Збройних сил України дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Порошенко ЗСУ ДШВ  
Матеріали по темі