Місто

​Що бажають житомиряни військовим у День Збройних сил України

6 December 2018, 15:48

Сьогодні, 6 грудня, українські війська відзначають професійне свято. Житомир.info запитав у житомирян, що вони бажають нашим військовим у День Збройних сил.

«Не дивлячись на те, що військові, - мирного неба, щастя, удачі і всього найкращого», - побажав Геннадій Блажиєвський.

«Найголовніше - здоров'я, щоб вони захищали нашу країну, щоб швидше це все закінчилося, і раділи зі своїми сім'ями», - зазначила Галина Римар.


«Я можу побажати військовим тільки одне: повертайтеся живими, і Україна у вас вірить», - сказав Олександр Ковалюк.

«В День Збройних сил хочу побажати в першу чергу мужності, життєвої мудрості, більше шляхетності. Особливо останнім часом дуже приємно бачити, якими стають наші військові. Це щоразу кращі, щоразу патріотичніші, сильніші, професійніші чоловіки, з яких справді хочеться брати приклад», - побажав Леонід Мацієвський.

«Здоров'я і мирного неба, і щоб вони швидше поверталися до своїх сімей», - сказала Ірина Козлова.

«Також, щоб наша держава їх не забувала, їхня робота була нагороджена так, як вона того заслуговує», - додала Ольга Шейгас.

«Перш за все це міцного здоров'я, терпіння, мужності та всього найкращого», - зазначила Яна Худовська.

«Бажаю їм здоров'я, і щоб вони трималися. Ми пам'ятаємо, що вони там є, щоб вони не переживали. Всього найкращого їм та їхнім сім'ям. Дякуємо вам», - сказав Анатолій Зякін.

Нагадаємо, у День ЗСУ, 6 грудня 2018, на аеропорт в Озерному прибув Президент України. Він виголосив промову та нагородив житомирських десантників. Фоторепортаж тут, сюжет тут.

Відеовітання Житомир.info з Днем Збройних сил України дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Порошенко ЗСУ ДШВ  
Матеріали по темі