Місто

Мер Житомира вручив ключі від квартир трьом дітям-сиротам

7 December 2018, 12:51

7 грудня під час 43-ї позачергової сесії міської ради, міський голова Сергій Сухомлин вручив ключі від 3-х квартир дітям-сиротам.

Про це інформує прес-служба Житомирської мерії.

«Дві однокімнатні квартири по вул. Крошенська та вул. Лук’яненка в Житомирі придбано для Світлани та Івана (осіб із числа дітей-сиріт) на праві власності. Одна однокімнатна квартира по вул. Святослава Ріхтера включена до житлового фонду соціального призначення та надається на праві користування особі із числа дітей-сиріт Юлії. Виконавчий комітет міської ради здійснив придбання трьох квартир для осіб із числа дітей-сиріт за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та за кошти з місцевого бюджету», - інформує міська рада.

Нагадаємо, 19 листопада 2018 року на сайті Житомирської міської ради був опублікований проект рішення про придбання однокімнатної квартири за 496 тис. 125 грн загальною площею 37,86 кв.м. для дитини-сироти.

Як повідомляв Житомир.info, 25 вересня 2018 року на сайті міської ради було опубліковане оголошення про купівлюміською радою житла у Житомирі для дітей сиріт: шукали квартиру загальною площею від 31,5 кв. м. до 40 кв. м., де жила площа – не менше 13,65 кв. м.

14 листопада члени виконкому проголосували за збільшення доходів загального фонду міського бюджету на 2018 рік по коду класифікації доходів «Субвенція з місцевого бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету» на 473 тисяч 506,5 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин діти-сироти квартири міська рада  
Матеріали по темі