Суспільство

Житомирянка-візочниця стала однією з найкращих в Україні водіїв для «автобуса-привиду»

7 December 2018, 18:31

У Нацполіції визначали найкращих водіїв для «автобуса-привиду», серед них – житомирянка Надія Шеремет.

Про це йдеться у повідомленні департаменту комунікації Національної поліції України.

«Упродовж трьох тижнів «некерований автобус» мандрував країною у пошуках відповідального та уважного водія. І в результаті розшукав десятьох героїв – людей, які завжди обережні за кермом та дотримуються Правил дорожнього руху. Відзначили кращих 7 грудня керівники Національної поліції України та Консультативної місії Європейського Союзу», – інформують у департаменті.

У листопаді за підтримки КМЄС поліцейські запустили другий етап кампанії «Керуй» – «Автобус-привид» у пошуках найкращого водія». Мета акції – звернути увагу всіх громадян країни до важливості безпеки дорожнього руху, розповсюдження ідеї обережного та відповідального кермування та дотримання Правил дорожнього руху.

Упродовж декількох тижнів «некерований автобус» мандрував країною, розшукуючи найкращого для себе водія. Відтак автобус проїхав близько 3,5 тисяч км та знайшов своїх героїв у Сумах, Полтаві, Миколаєві, Хмельницькому та на Рівненщині. І сьогодні ще п’ятеро водіїв отримали нагороди у Києві.

«Серед нагороджених – Надія Шеремет із Житомира. Жінка їздить на інвалідному візку, проте це не заважає їй бути уважним водієм із 36-річним стажем. На дорозі вона завжди керується одним принципом: їздити потрібно за правилами – і тоді все буде гаразд», – зазначають у Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2015 року представники обласного відділення Фонду соціального захисту людей з інвалідністю та патрульні поліцейські провели рейд по житомирських парковках поблизу торгових центрів та магазинів. Основна мета цього рейду – це виявлення порушників, які безпідставно паркують свої автівки на місцях, котрі передбачені для людей з інвалідністю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парковка поліція інвалід візочник рейд штраф  
Матеріали по темі