Події

Сварка між покупцем та власником бутика у житомирському «Глобал UA» закінчилась поножів’ям

8 December 2018, 17:05

8 грудня в ТРЦ «Глобал UA» у Житомирі стався конфлікт, один із учасників якого застосував ніж, поранивши опонента.

Про це близько 16.30 год. Житомир.info повідомили читачі.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info розповіли, що сутичка сталася між покупцем та власником однієї з торговельних точок, що на території ТРЦ.

«Виник конфлікт між покупцем та власником одного із бутиків. Конфлікт переріс у сутичку, під час якої один із чоловіків (клієнт) застосував ніж, поранивши іншого (власника магазину). Нині одному з них надають медичну допомогу, інших учасників конфлікту доставили до Житомирського відділу поліції», – поінформувала речник ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Згодом читачі повідомили, що відвідувач, який став учасником конфлікту, був разом з дружиною та неповнолітньою дитиною. Зазначають також, начебто він був напідпитку.

Пізніше YouTube з’явилося аматорське відео з місця події. Увага! У відео –сцена насильства та присутня нецензурна лексика

Як повідомляв Житомир.info, на початку жовтня 2018 року в мікрорайоні Мальованка у Житомирі стався конфлікт між двома нетверезими чоловіками, який закінчився поножів’ям: обидва учасники сутички отримали поранення та потрапили до медзакладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж поножів'я сутичка сварка конфлікт  
Матеріали по темі