Новини компаній

Як вибрати стельові світильники

11 December 2018, 11:22

Світильники на стелю є звичними елементами інтер'єру житлових приміщень. Таке рішення є зручним, вигідним, естетичним. Визначитися з вибором, незважаючи на досталь виробів від “Лінія світла”, зовсім непросто. Потрібно бути обізнаним про види стельових світильників, тонкощах, які потрібно врахувати при їх виборі.

Навіщо купувати саме стельові світильники?

Якщо мова йде про стельові освітлювальні прилади, то свій вибір можна ставити на точкових або LED-світильниках. Для установки на стелі підходять різного виду люстри.

Кількість використовуваних ламп на стелі в кімнаті може бути великим. Число прямо пов'язане з величиною приміщення. Моделі відрізняються за силою світлового потоку, використовуваному матеріалу для їх виготовлення і характеристикам. Їх можна застосовувати для місцевого, а також загального освітлення. Для їх установки чудово підходять житлові та робочі приміщення. Не виключено їх використання на вулицях, для освітлення фасадів, магазинів.

Види стельових світильників

Моделі відрізняються за типом монтажу. Можна виділити:

Вбудовувані вироби. Найчастіше це точкові джерела світла. Вони відрізняються компактністю, іноді зустрічаються вироби великих розмірів або значних форм. Їх важлива відмінність від інших полягає в тому, що їх корпус вбудовують в поверхню. Зовнішня частина виступає над стелею або знаходиться на одному рівні з нею.

Підвісні світильники. Їх кріплять за допомогою спеціального тросу. Висоту легко регулювати при необхідності. Такі вироби ідеально підходять для місцевого підсвічування.

Накладні моделі. Світильники відрізняються тим, що їх монтаж здійснюють на поверхні. Можна знайти вироби на будь-який смак і колір. Їх форма вельми різноманітна, розмір можна підібрати такий, який потрібен, вражає різноманітність дизайну.

За допомогою світильників на стелі можна домогтися різного освітлення. Наприклад, розсіяного, спрямованого, відбитого. Характеристики виробу також можуть бути такими:

  • ступінь захисту;
  • використовуваний дизайн;
  • кількість застосовуваних ламп;
  • тип вироба;
  • призначення.

Світильники на стелю є відмінним вибором для створення вишуканого дизайну приміщення.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі