Події

Поліція просить відгукнутися свідків ДТП, до якої причетний депутат Житомирської облради Дмитро Кропачов

11 December 2018, 16:46

Поліцейські Житомирської області просять відгукнутися свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 листопада за участі депутата облради Дмитра Кропачова.

Про це 11 грудня інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«ДТП сталася близько 19:30 24 листопада у с. Тетерівці Житомирського району. Водій автомобіля Тoyota Highlander, рухаючись у напрямку Чуднова, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїзну частину. Унаслідок ДТП пішохід отримала травми, несумісні з життям, і загинула на місці пригоди. Нині триває розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців події, які можуть надати важливі для слідства відомості», - інформують поліцейські.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефоном (0412) 40-74-31 чи на спецлінію 102.

Нагадаємо, депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову не пред’явлене звинувачення у справі про смертельне ДТП в селі Тетерівка, адже він проходить по ній як свідок.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 26 листопада прес-служба ГУНП повідомила, що водій автомобіля Toyota Highlander, 38-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події. Журналістам Житомир.info вдалося з’ясувати, що за кермом автомобіля Toyota Highlander, який 24 листопада близько 19.30 у селі Тетерівка Житомирського району збив на смерть 60-річну жінку, був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кропачов ДТП поліція свідки  
Матеріали по темі