Події

У Житомирській області розшукують 27-річну Ольгу Грищенко, яка увечері пішла до магазину та додому не повернулася

12 December 2018, 10:01

У Житомирській області 7 грудня пішла з дому та не повернулася назад 27-річна Ольга Грищенко.

Про це повідомляє сайт ІнфоМалин. У прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області 12 грудня Житомир.info інформацію про зникнення жінки підтвердили.

«11 грудня до Малинського відділення поліції звернувся житель району з повідомленням про те, що 7 грудня, увечері, пішла з дому до магазину та не повернулась його співмешканка. Жінка 15.11.1991 р.н., уродженка Малина, Житомирської області та жителька села Головки», - розповіли у поліції.

Прикмети: на вигляд 25-27 років, зріст близько 170 см., худорлявої тілобудови, волосся довге, чорного кольору, підборіддя пряме.

Була одягнута: куртка болоньєва зимова синього кольору з капюшоном, сині джинси, светр коричневого кольору, зимове взуття чорного кольору на платформі.

Якщо ви маєте інформацію про місцезнаходження дівчини повідомте до чергової частини поліції за адресою: ‎Житомирська область, м. Малин, вул. Захарченка, 16 або за телефоном (04133) 5-21-76, 5-11-02.

Фото з сайту ІнфоМалин

Як повідомляв Житомир.info, на Вінниччині 31 жовтня поліцейські розшукали 20-річну Наталію Кухаренко, яка ще 12 жовтня пішла до магазину в Малині та зникла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин поліція розшук  
Матеріали по темі