Влада

Житомирська міськрада, Служба автодоріг і ОДА відзвітували про прибирання шляхів після снігопаду

13 December 2018, 10:06

Уночі 13 грудня вулиці Житомира вночі чистили до півтора десятка одиниць техніки.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«В ніч з 12 на 13 грудня в період інтенсивного снігу на вулицях міста працювала протиожеледна механізована бригада в складі 13 одиниць: 6 піскорозкидачів, з них: комбінована машина «Глобус» - 4 шт.; КДМ ЗіЛ 130 - 2 шт.; 5 підмітальних одиниць, з них: плужно-підмітальна машина -2 шт.; підмітальні трактори - 3 шт.; 1 автогрейдер; 1 навантажувач. Використано 156 тонн піскосуміші та 18 тонн солі», – звітують у мерії.

Тут також зазначають, що 13 грудня на вулицях міста працює механізована протиожеледна бригада в складі 12 одиниць спецтехніки: 5 піскорозкидачів, 2 плужнощіточних автомобілі, 2 підмітальних трактори, 1 грейдер, 1 екскаватор.

«На прибиранні тротуарів працює: «Хако» - 3 одиниці; «Шміт» - 1 одиниця; міні-навантажувачі - 2 одиниці», – інформують у міськраді.

А прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області вранці 13 грудня повідомила, що вчора дорожні підрядні організації працювали у посиленому режимі.

«Минулої ночі для ліквідації наслідків негоди на шляхах загального користування державного значення було задіяно 72 одиниці техніки та майже 100 працівників. Прибирання та посипка піщано-сольовою сумішшю проїжджої частини магістралей триває. Проїзд в усіх напрямках забезпечено. На даний час в області дещо сніжить, стан покриття шляхів державного значення – мокре, оброблене піскосумішшю», – звітують у САД.

Фото прес-служби Служби автомобільних доріг

Про посилене розчищення і посипання доріг інформують і у прес-службі Житомирської облдержадміністрації, посилаючись на управління дорожнього будівництва та інфраструктури.

«Всього на автошляхах працює 66 механізмів та 87 осіб. Зокрема, дорогу державного значення М-07 Київ-Ковель посипають 13 механізмів та 16 працівників, М-06 Київ-Чоп – 21 механізм та 27 працівників», – інформують в ОДА та радять водіям та жителям Житомирщини утриматись від поїздок і бути максимально обережними під час руху на дорогах.

Напередодні, 12 грудня, департамент комунікації Національної поліції України повідомляв про обмеження руху вантажного транспорту на території декількох регіонів України, зокрема і в Житомирській області.

«Так, з метою недопущення ускладнення у русі транспорту з 15:00 у Київській та Житомирській областях обмежено рух вантажних транспортних засобів на автодорогах М-01 (Київ - Чернігів - Нові Яриловичі) ,М-03 (Київ - Харків - Довжанський), М-05 (Київ - Одеса), М-06 (Київ-Чоп) М-07 (Київ - Ковель - Ягодин), у напрямку Києва», – інформував департамент комунікації Нацполіції.

Інфографіка Нацполіції

Відповідно до оперативної інформації центрального автовокзалу, міжміські автобуси з Житомира вчора курсували згідно з графіком, сьогодні деякі слідують із затримкою.

Нагадаємо, через снігопад та хуртовини з 15:00 12 грудня у Житомирській області обмежили рух вантажівок.

Як повідомляв Житомир.info, 13 грудня через негоду в Житомирській області без світла залишились 16 населених пунктів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога пісок піскосуміш сніг зима  
Матеріали по темі