Місто

​Фірма керівника райорганізації «Самопомочі» може отримати 18 млн грн за реконструкцію набережної у Житомирі

13 December 2018, 11:54

12 грудня у Житомирі відбувся аукціон, на якому розглядали пропозиції учасників тендерної закупівлі послуг з реконструкції набережної річки Тетерів з розміщенням об’єктів фізичної культури і спорту.

У реєстрі отриманих пропозицій, опублікованому на ресурсі ProZorro, зазначається, що у відкритих торгах брали участь дві фірми: ТОВ УК «Комфорт-Буд» з ціновою пропозицією 18 млн 220 тис. 251,99 грн та Дочірнє підприємство «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» з пропозицією 16 млн 433 тис. 108,03 грн.



У протоколі розкриття тендерних пропозицій від 12 грудня 2018 року повідомляється, що в результаті проведеного аукціону і визначення переможця торгів - ТОВ УК «Комфорт-Буд» очікує рішення.



ТОВ УК «Комфорт-Буд» - житомирська компанія, зареєстрована 19 січня 2016 року. Основним видом діяльності фірми є комплексне обслуговування об’єктів. З початку заснування керівником ТОВ УК «Комфорт-Буд» є Балакішієв Станіслав Закірович. Засновниками компанії є Сокуренко Олександр Юрійович та Тичина Наталія Дмитрівна. Розмір статутного капіталу – 1000 грн.

На ресурсі YouControl є також інформація про те, що Балакішієв Станіслав Закірович з листопада 2016 року очолює Житомирську районну організацію політичної партії «Об’єднання Самопоміч». До цього він очолював Житомирську міську організацію політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

5 грудня головний архітектор Житомира Юрій Безбородов на своїй сторінці у фейсбук опублікував світлини з проекту реконструкції набережної. За його словами, проектом передбачається капітальний ремонт сходів Шодуара (а саме поновлення покриття, втрачених огорож та освітлення), а також створення дитячого майданчику з гойдалками, гірками тощо, амфітеатру зі сценою (з можливістю проведення невеличких виступів та організації літнього кінотеатру) та велосипедної доріжки.

«Разом з цим облаштовується і нижній рівень Набережної з місцями для сидіння та фотолюмінісцентним покриттям у мощенні. Також у проекті передбачається реконструкція човникової станції та понтонного причалу біля неї. Не забули і про ротонду з альтанкою та поновлення доріжок до них. Багато різноманітного озеленення, місць для відпочинку та спорту. Не забули й про рибалок та відпочивальників біля води - для них облаштовані невеличкі місця безпосередньо біля Тетерева», - написав Юрій Безбородов.

Нагадаємо, наприкінці жовтня у Житомирі оголосили тендер на І чергу реконструкції набережної річки Тетерів за 33,7 млн грн. 4 грудня до технічного завдання були внесені зміни і очікувана вартість робіт знизилась до 20 млн 284 тис. 657,20 грн.

5 грудня міськвиконком дозволив зрізати більше 200 дерев для реконструкції набережної у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році ТОВ УК «Комфорт-Буд» став переможцем тендеру на встановлення пам’ятника Небесній Сотні в центрі Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: набережна реконструкція парк тендер Комфорт-Буд Безбородов  
Матеріали по темі