Влада

Мер призначив тимчасового керівника КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління»

13 December 2018, 15:46

З 13 грудня обов’язки начальника комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» буде виконувати Максим Манухін.

Відповідне розпорядження мер Сергій Сухомлин підписав 13 грудня.

«Покласти з 13 грудня 2018 року тимчасове виконання обов’язків начальника комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради на період хвороби начальника підприємства Демчика Є.О. на заступника начальника цього підприємства Манухіна Максима Леонідовича за його згодою, з правом першого підпису», - зазначається у документі.

Нагадаємо, Максим Манухін – депутат Житомирської міської ради з фракції Радикальної партії Ляшка.

Євгеній Демчик (зліва) та Максим Манухін (фото з Facebook)

Як повідомляв Житомир.info, екс-заступник мера Житомира Євгеній Демчик став начальником ТТУ з 10 вересня 2018 року. 30 жовтня новий начальник трамвайно-тролейбусного управління вперше після призначення на посаду поспілкувався із журналістами та провів екскурсію підприємством. 1 листопада директор комунального підприємства «Житомиртранспорт» Іван Фурлет публічно звинуватив нового керівника трамвайно-тролейбусного управління Євгенія Демчика у блокуванні закупівлі додаткових валідаторів для запровадження «Картки житомирянина». Той у відповідь виклав своє бачення ситуації і нагадав про кримінальне провадження щодо закупівлі валідаторів. Мер цей публічний конфлікт прокоментував так: «Якщо я зрозумію, що керівник ТТУ не готовий до впровадження електронного білету, то тоді будемо приймати кардинальне рішення».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ розпорядження Демчик Манухін  
Матеріали по темі