Події

Двох жительок Житомирської області до смерті побили співмешканці

17 December 2018, 13:14

Минулий тиждень для поліцейських Житомирщини був напружений, адже на території області було скоєно низку тяжких та особливо тяжких злочинів.

Про це на своїй сторінці у Facebook 17 грудня написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«11 грудня у с. Станційному Лугинського району знайшли за місцем проживання жінку з травмами голови. Уже за кілька годин поліцейські встановили 26-річного чоловіка, підозрюваного у нанесенні її смертельних ушкоджень. 16 грудня подібна історія сталася у Черняхові: 40-річна жінка загинула через побиття 60-річним співмешканцем. 12 грудня у будинку 50-річного жителя с. Домолочь Коростенського району після розпивання спиртного стався конфлікт між ним та його гостем. У результаті останній наніс господарю смертельне ножове поранення», – йдеться у дописі.

Загалом фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень з фатальними наслідками кілька. Усі вони сталися на побутовому ґрунті у результаті суперечок, підсилених вживанням алкоголю.

«Так, 14 грудня в Олевському районі у будинку, де проживала, була знайдена мертвою 29-річна жінка. Її смерть настала від нанесених співмешканцем травм. В усіх названих випадках підозрювані встановлені та затримані», – зазначає Печененко.

Розбої зафіксовані у Бердичівському та Андрушівському районах. У першому – молодик, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, напав на водія маршрутки на кінцевій зупинці та забрав виручку. Його затримано та взято під варту. У другому – невідомі вдерлися оселі подружжя пенсіонерів.

Упродовж тижня сталися дві крадіжки коштів з платіжних терміналів у м. Коростишеві та смт Довбиші Баранівського району. За обома фактами розпочато кримінальні провадження та проводяться необхідні слідчо-розшукові заходи для встановлення причетних осіб.

На автодорогах області поліцейські груп швидкого реагування територіальних підрозділів припинили майже тисячу порушень Правил дорожнього руху, з них 29 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Водночас зареєстровано 145 дорожньо-транспортних пригод, 24 з них із потерпілими. У результаті 3 людей загинули та 22 особи отримали травми різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, 11 грудня 2018 року в с. Станційному Лугинського району було виявлено тіло жінки з видимими тілесними ушкодженнями. З’ясувалося, що 38-річну жінку сокирою вбив співмешканець.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 14 грудня 2018 року в смт Довбиш Житомирської області невідомі особи підірвали вуличний банкомат ПриватБанку вибуховим пристроєм та забрали касети.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство побої Печененко  
Матеріали по темі