Влада

До будівлі Житомирської облради прийшли активісти, вимагаючи покарання для причетного до ДТП депутата

18 December 2018, 09:45

О 10.00 год. 18 грудня має розпочатися 20-а сесія Житомирської обласної ради.

Ще до початку сесії до будівлі облради прийшли кілька молодиків, які тримають у руках плакати про «вбивство року»: таким чином активісти вимагають покарання для депутата Житомирської обласної ради Дмитра Кропачова, котрий причетний до смертельної ДТП у селі Тетерівка Житомирського району.

Біля входу в адмінбудівлю стоїть понад два десятки працівників поліції, які перевіряють перепустки усіх, хто бажає потрапити до сесійної зали.

На четвертому поверсі, біля самої ж зали, сьогодні - міні-ярмарка-виставка з новорічною атрибутикою.

Нагадаємо, 11 грудня 2018 року прес-служба ГУНП в Житомирській області просила відгукнутися свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 листопада за участі депутата облради Дмитра Кропачова. Повідомлення такого змісту на сайті ГУНП опублікували 11 грудня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову не пред’явлене звинувачення у справі про смертельне ДТП в селі Тетерівка, адже він проходить по ній як свідок.

Вранці 26 листопада прес-служба ГУНП повідомила, що водій автомобіля Toyota Highlander, 38-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події. Журналістам Житомир.info вдалося з’ясувати, що за кермом автомобіля Toyota Highlander, який 24 листопада близько 19.30 у селі Тетерівка Житомирського району збив на смерть 60-річну жінку, був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія обласна рада  
Матеріали по темі