Влада

У Житомирі три АТОвці отримали сертифікати на грошову компенсацію для купівлі житла

18 December 2018, 10:36

18 грудня під час сесії Житомирської ради трьом учасникам АТО вручили сертифікати на отримання грошової компенсації для прибання житла.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Сертифікати на загальну суму 4 мільйони 120 тисяч 528,44 отримали учасники антитерористичної операції на Сході України Юрій Рудик, Віктор Кіщенко, Віктор Сівченко.

«Щиро вдячний всім, хто захищає цілісність та незалежність України. Ми, як міська влада, несемо велику відповідальність перед вами, людьми, які ризикуючи своїм життям та здоров'ям, захищали нас і країну», - зазначив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Рішення про призначення відшкодування ухвалено комісією щодо розгляду заяв деяких категорій осіб, які мають право на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 №719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».

Як повідомляв Житомир.info, 12 грудня під час звіту за свою роботу впродовж поточного року міський голова Сергій Сухомлин розповідав, що за рік у Житомирі учасники АТО отримали 22 квартири, рівно стільки ж – воїни-інтернаціоналісти, окрім того, квартирами забезпечили і п’ятьох дітей-сиріт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квартира житло сертифікат  
Матеріали по темі