Влада

Депутати підняли питання про смертельні ДТП в області та аварійну дорогу Коростень-Житомир

18 December 2018, 11:21

На сесії Житомирської облради депутати обговорили питання щодо обласної програма підвищення безпеки дорожнього руху на 2019-2020 роки.

Зокрема, депутат Олена Галагуза підняла питання щодо смертельних ДТП в Житомирській області.

«У селі Двірець сьогодні сталася аварія, і нещодавно у Тетерівці. Наразі стоїть питання безпеки пішохідних переходів. Також звертаюся до обласного прокурора щодо ситуації по ДТП у Тетерівці за участю нашого колеги. Чи можете ви пришвидшити врегулювання цієї проблеми?», - запитала Олена Галагуза.

Начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк сказав, що зазначені дороги знаходяться на балансі служби автодоріг області.

«Ці дороги на балансі САД, за експлуатаційне утримання відповідає облавтодор. У Тетерівці дійсно є неосвітлений пішохідний перехід, є звернення з проханням здійснити заходи щодо освітлення цієї ділянки дороги», - сказав Роман Крисюк.

Щодо аварійної дороги Коростень-Житомир свою думку висловив депутат облради Віталій Науменко.

«Я нарахував 30 фур, які їхали дорогою Коростень-Житомир, - яма на ямі, а це дорога державного значення. Я сьогодні спостерігав таку ситуацію: два авто, які потрапили в неприємну ситуацію - пошкодили колеса. Зверніть увагу на нашу дорогу, про яку безпеку можна говорити з такою дорогою», - наголосив Віталій Науменко.

Начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк запевнив, що про роботи на дорогах Житомирської області, а також на тих ділянках, які зазначали депутати, пізніше доповість начальник служби автомобільних доріг Геннадій Савченко.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 18 грудня у селі Двірець Житомирського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Подробиці ДТП розповіли у головному управлінні Нацполіції Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 26 листопада прес-служба ГУНП повідомила, що водій автомобіля Toyota Highlander, 38-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події. Журналістам Житомир.info вдалося з’ясувати, що за кермом автомобіля Toyota Highlander, який 24 листопада близько 19.30 у селі Тетерівка Житомирського району збив на смерть 60-річну жінку, був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов. Депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову не пред’явлене звинувачення у справі про смертельне ДТП в селі Тетерівка, адже він проходить по ній як свідок.

11 грудня 2018 року прес-служба ГУНП в Житомирській області просила відгукнутися свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 листопада за участі депутата облради Дмитра Кропачова. Повідомлення такого змісту на сайті ГУНП опублікували 11 грудня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крисюк дорога ДТП Науменко Галагуза  
Матеріали по темі