Суспільство

У селищі Житомирського району попрощалися з пілотом винищувача Су-27

18 December 2018, 13:58

18 грудня в гарнізонному будинку офіцерів селища Озерне Житомирського району попрощались з патріотом України, військовим льотчиком 1 класу майором Олександром Фоменком.

Про це інформує прес-центр повітряного командування «Центр» Air command «Center».

«Провести в останній політ захисника України, подякувати за вірну службу українському народові і висловити слова скорботи та співчуття родині, на траурний мітинг прибули представники командування Повітряних Сил, повітряне командування «Центр», військовослужбовці бригади та Озернянського гарнізону, містяни, рідні, близькі і друзі. Поховають майора Фоменка Олександра Васильовича завтра 19 грудня, на Сумщині в його рідному місті Шостка», - повідомили у прес-центрі.

Нагадаємо, 16 грудня у прес-центрі командування повітряних сил Збройних сил України зазначали, що винищувач Су-27, 1987 року виробництва, є одним із найновіших літальних апаратів

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня 2018 року під час заходу на посадку в межах планового польоту розбився літак Су-27. Літак розбився близько 15 години у Житомирській області. За попередньою інформацією з місця події, льотчик – Олександр Васильович Фоменко, загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фоменко пілот Озерне літак винищувач розбився  
Матеріали по темі