Фоторепортаж

​Живі ялинки з ковбасою на житомирській Михалівській та підготовка до Різдвяного ярмарку. Фоторепортаж

19 December 2018, 12:58

У День святого Миколая 19 грудня на вулиці Михайлівській у Житомирі встановили десятки живих новорічних дерев.

Ялинки прикрасили житомирські підприємці, комунальні підприємства міста, представники ОСББ, навчальні та лікувальні заклади, – інформує мерія. Лісові красуні прикрашені у різних стилях: цукерками, авторськими іграшками, бантами, ковбасою, м’якими іграшками, логотипами й випічкою, яку не можна їсти.

«Наші майстрині спеціально випікали новорічні прикраси у формі печива та булочок. Виглядають вони ніби їстівні, але насправді зроблені так, щоб витримали і сніг, і дощ. Прикрашаючи нашу ялинку, ми намагаємось створити для людей атмосферу різдвяно-новорічних свят», - говорить представниця підприємства «Золотий Каравай» Тетяна.

«Ми прикрасили 8 ялин, які стоять в горщиках – ті, що ми ставили на Михайлівській десь місяць тому. Прикраси обирали на власний смак: червоні банти, сніжинки, кулі», - розповідає працівниця КП «Зеленбуд» Олена.

На майдані Корольова триває підготовка до відкриття Рідзвяного ярмарку та запалення головної ялинки міста, яке відбудеться увечері 19 грудня.

Нагадаємо, 19 грудня на майдані Корольова у Житомирі встановлять казкові персонажі з пінопласту.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня 2018 працівники КП «Зеленбуд» почали встановлювати на майдані Корольова живу новорічну ялинку, яка росла на території дитячого садочка № 37. Також цього дня виконком Житомирської міськради затвердив заходи на новорічні та різдвяні свята, зокрема – проведення Різдвяного ярмарку та концерту під час відкриття головної ялинки.

Будиночок Миколая на майдані Корольова встановили 12 грудня. 19 грудня резиденція Миколая відкриває свої двері для маленьких житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка Новий рік Різдвяний ярмарок  
Матеріали по темі