Суспільство

У Житомирському районі відкрили міст через річку Тетерів, який ремонтували чотири місяці

21 December 2018, 11:01

Ремонт мосту через річку Тетерів у селі Висока Піч Житомирського району, що розпочався у серпні 2018 року, завершено. Відсьогодні, 21 грудня, міст буде відкритий для автотранспорту.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Відсьогодні в селі Висока Піч у Житомирському районі буде забезпечено пропуск транспорту по мосту. У Радомишлі нині тривають роботи з облаштування бар’єрного огородження, без цього ми не можемо пустити рух, адже це небезпечно. Натомість забезпечено об’їзний шлях. Планується, що і тут найближчим часом роботи будуть завершені та транспорт пускатимуть через міст», – поінформувала керівник прес-служби Служби автомобільних доріг у Житомирській області Світлана Чернях-Кондрацька.

Нагадаємо, 12 грудня заступник начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Андрій Золотько казав, що мости через річку Тетерів у селі Висока Піч Житомирського району та у місті Радомишль планують відкрити до католицького Різдва – до 25 грудня.

Як повідомляв Житомир.info, мости через Тетерів у Радомишлі та Високій Печі перекрили з 20 серпня та збиралися відремонтувати їх до 20 листопада.

3 серпня обласна комісія з безпеки дорожнього руху затвердила схеми об’їздів мостів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст САД ремонт перекриття дорога об’їзд  
Матеріали по темі