Події

​На кордоні з Білоруссю в Житомирській області виявили Toyota Land-Сruiser, яку розшукував Інтерпол

21 December 2018, 11:41

21 грудня на пункті пропуску «Майдан Копищанський» в Олевському районі виявили автомобіль Toyota Land-Сruiser, який перебував у міжнародному розшуку.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби України.

21 грудня в пункті пропуску «Майдан Копищанський» під час оформлення автомобіля «Toyota Land-Сruiser» білоруської реєстрації, відбулось спрацювання бази даних Інтерпол.Зреагувала система Міжнародної кримінальної поліції на викрадені в 2018 році транспортні засоби.

По даному факту прикордонники Житомирського загону негайно проінформували співробітників Національної поліції та Укрбюро Інтерполу, які підтвердили перебування автівки в міжнародному розшуку.

В’їхати в Україну та доїхати до Харкова, на краденому позашляховику, мав намір 55-річний громадянин Білорусі.

Наразі «крузак» 2008 року випуску, який перебуває в розшуку на території сусідньої Білорусі передано співробітникам Національної поліції в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня на блокпосту у Вінницькій області поліція зупинила автомобіль «Sкoda Rapid», за кермом якого перебував 32-річний житомирянин. Після перевірки виявилось, що автомобіль був викрадений навесні 2018 року в Чехії і знаходився у міжнародному розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДПС прикордонник Білорусь кордон Інтерпол розшук пункт пропуску  
Матеріали по темі