Події

На трасі Київ – Ковель у Житомирській області виявили сарай-заправку з 400 літрами пального

21 December 2018, 15:56

У Житомирській області прокуратура спільно з правоохоронцями викрила на узбіччі автодороги Київ – Ковель нелегальну заправку та вилучила 400 л дизпалива.

Про це 21 грудня повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У середу, 19 грудня 2018 року, Коростенською місцевою прокуратурою спільно з працівниками місцевої поліції та працівниками Управління захисту економіки в області, у Лугинському районі, на 191-му кілометрі автодороги сполученням Київ – Ковель виявлено незаконний пункт реалізації дизельного палива. Підпільні реалізатори дизельного палива облаштували свою «базу» буквально на узбіччі дороги, спорудивши із дерев дерев’яний сарай, у якому зберігали каністри та інший інвентар», – інформують у прокуратурі.

Правоохоронцям господарі «лісової» заправки не надали жодних передбачених законом дозвільних документів на таку протиправну і небезпечну діяльність.

Під час проведення огляду виявлено та вилучено дві металеві ємкості, у яких містилося щонайменше 400 л дизельного палива, насос для перекачування рідини та полімерний шланг, які знаходились в металевому автомобільному причепі.

За вказаним фактом місцевим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України.

Наразі, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, триває досудове розслідування.

Також, за погодженням із процесуальним керівником, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2018 року поблизу села Левків Житомирського району правоохоронці припинили функціонування нелегальної автогазозаправної станції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: заправка АЗС прокуратура  
Матеріали по темі