Економіка

​На «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі підсумували зроблене і поділилися грандіозними планами на майбутнє

22 December 2018, 16:39

Традиційно наприкінці року на «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі підсумовують результати роботи підприємства. Зокрема, озвучують і стратегію на майбутній рік, і, найголовніше, - дякують працівникам за сумлінну роботу, відзначаючи кращих грамотами й нагородами. Позаяк, саме завдяки працівникам підприємства, власне, і вдається будувати та втілювати грандіозні плани для подальшого розвитку, - переконане керівництво «Кромберг енд Шуберт».

«Перенесення з Румунії проекту «Тігуан» вдалося завдячуючи вам. Велике дякую усім, хто був до цього причетний. Рік-2019, чого багато говорити, погляньте навкруги - стіни немає. Замість стіни буде наша продукційна площа, а це означає додаткові проекти, додаткові проекти означають додатковий персонал. На наступний рік маємо дуже грандіозні плани пов’язані з Житомиром. Впровадження нового проекту для фур та іще два проекти, які поки під секретом. Я запрошую всіх до роботи у такому молодому, енергійному колективі», - розповідає технічний директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Славомір Качмарек.


У 2019 році на працівників також чекає розширення соціального пакету - додаткових пільг, яких саме- роз’яснює фінансовий директор підприємства Олександр Шаварський.

«Харчування - ми надаємо людям так звану знижку до 1 січня поточного року вона складає 36 грн, з 1 січня 2019 року - 40 грн. Крім того, ми розширили наші маршрути і забезпечили довезення людей у денну зміну. З 1 січня ми передбачили додаткове недержавне пенсійне страхування для всіх наших працівників. На наступний рік премія за високоефективну роботу, яка складає 40 - 45% питомої ваги оплати праці, буде збільшуватись у межах від 5 до 36%, в залежності від складності лінії», - додає фінансовий директор підприємства «Кромберг енд Шуберт» Олександр Шаварський.

Також, підприємство несе соціальну відповідальність перед працівниками, ба, навіть, містом та його жителями.

«Ми дуже багато уваги приділяємо місту, меценатству, опікуємось дітьми і не лише наших працівників, а і дітьми з інвалідністю, дітьми, які перебувають у дитячих будинках. В подальшому ми і далі будемо соціально відповідальною компанією. Ми будемо робити добро для суспільства і для Житомира, а створення соціальних благ для наших працівників є пріоритетом. Будемо покращувати не лише культурно-масові заходи, розвитку спорту на виробництві, а і будемо приділяти увагу покращенню умов праці», - каже PR менеджер Ольга Воєвуцька.

Ті, хто нині є у професійній команді «Кромберг енд Шуберт», зізнаються: не лише отримують гарну заробітну платню, а і працюють у задоволення, разом із тим, маючи професійне зростання.

«Другий рік тут працюю, компанія стабільна, соцпакет хороший, умови праці, ставлення, хороший колектив», - зізнається працівниця підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Ірина Антонюк.

«Можу сказати, що я шикарно потрапив сюди, одразу на 11 Тігуан, мобільний шунк, мені там відразу сподобалось. Я настільки навчився, що голова відпочивала, а працювали одні руки. Місяць тому мені запропонували посаду технічного інспектора. Це дає більші можливості для розвитку», - ділиться працівник підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Андрій Кривець.

Окрім дирекції «Кромберг енд Шуберт», привітали колектив з наступаючим Новим роком і артисти хорової капели «Орея».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт  
Матеріали по темі