Політика

​​Партія «БПП «Солідарність» отримала переконливу перемогу на виборах в ОТГ

24 December 2018, 15:51

Результати виборів в ОТГ, які відбулися 23 грудня, вкотре засвідчили переконливу перемогу представників партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

У Житомирській області вибори відбувалися у шістьох об’єднаних територіальних громадах. А саме: Чуднівській міській, Вільшанській сільській Чуднівського району, Райгородцькій сільській Бердичівського району, Швайківській сільській Бердичівського району, Гришковецькій селищній Бердичівського району та Вчорайшенській сільській Ружинського району.

За підрахунками голосів, у трьох ОТГ перемогли кандидати від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». У Райгородській ОТГ перемогла Галина Кудлай із більш як 46% голосів, у Швайківській ОТГ – Тарас Яригін із 51,40% та у Вчорайшенській ОТГ – Олександр Черешнюк із 52,12%:



Загалом, відбулися вибори у 77 ОТГ у 12 областях України. За попередніми підсумками, головами 52 ОТГ стали кандидати, висунуті партією, самовисуванці-члени партії, а також самовисуванці, які йшли за підтримки місцевих партійних організацій.

Результати інших політичних сил: ВО «Батьківщина» – 5 ОТГ, Аграрна партія – 2, «УКРОП» – 2, ВО «Свобода» – 1, «Самопоміч» –1, Народна партія – 1 ОТГ.

Довідково. Галина Кудлай народилася 24 липня 1963 року в селі Райгородок Бердичівського району Житомирської області. Починала працювати у школі вчителем. У 2006 році була призначена на посаду спеціаліста ІІ категорії землевпорядником Буряківської сільської ради, вдруге обрана депутатом сільської ради. Після того обрана секретарем Буряківської сільської ради, втретє обрана депутатом сільської ради. У 2015 році Галину Кудлай обрали сільським головою села Буряки. Має великий досвід і продовжує його щоразу поповнювати. Знає проблеми села не від когось, а особисто, вміє їх вирішувати.

Тарас Яригін народився 7 серпня 1993 року в селі Швайківка Бердичівського району. Здобував вищу освіту у агроекологічному університеті та академії внутрішніх справ. Успішно працював на посаді Швайківського сільського голови і готовий надалі вирішувати болючі проблеми громади. Зокрема, працюватиме над ремонтом доріг, освітленням вулиць, транспортним сполученням, ремонтом будинків та рядом інших важливих питань.

Олександр Черешнюк народився 15 липня 1975 року у селі Мала Чернявка Ружинського району Житомирської області. Має вищу аграрно-технічну освіту, починав працювати інженером. Після того поступово підіймався по кар’єрним сходинкам. На Ружинщині за час своєї плідної діяльності, у тому числі на посаді начальника управління агропромислового розвиткуРужинської РДА та першого заступника Ружинської РДА, мав можливість працювати з людьми і для людей, що і продовжуватиме робити.

Прес-служба Житомирської обласної організації партії «БПП «Солідарність»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: БПП вибори ОТГ  
Матеріали по темі