Місто

​Тепло та радість Різдвяних свят вихованцям Житомирської спецшколи-інтернату вже третій рік дарує компанія «Інформбюро»

25 December 2018, 12:30

24 грудня, за тиждень до Нового року, компанія «Інформбюро» подарувала свято вихованцям Житомирської спецшколи-інтернату.

Цього дня старшокласники комунального спеціалізованого навчального закладу завітали на Різдвяний ярмарок, розважалися та фотографувалися біля новорічних локацій на пішохідній Михайлівській та отримали солодкі подарунки від компанії «Інформбюро».

«Подібні заходи для вихованців цієї спецшколи-інтернату ми проводимо вже третій рік поспіль. У нас дуже добрі стосунки з цим закладом. Щороку ми запрошуємо їх на святкування Великодня, Різдва та інших свят для того, щоб дітки, які виховуються в інтернаті, відчули себе потрібними, важливими, відчули нашу турботу і допомогу», - розповідає генеральний директор компанії «Інформбюро» Ярослав Гапоненко.

Цього дня вихованців інтернату розважав зразковий аматорський фольклорний ансамбль із Житомира «Джерельце» під керівництвом Ангеліни Нестерової. Учасники колективу водили хороводи, співали та разом з вихованцями закладу грали у старі українські ігри.

«Компанія «Інформбюро» не вперше влаштовує свято для вихованців нашої спецшколи-інтернату. Сьогодні тут присутні два 6-х класи та семикласники, у яких були спільні уроки і яким пощастило взяти участь у цьому святі на запрошення наших шефів. Ми раді, що нас запрошують, тому що в такі моменти, коли наші діти долучаються до спільного святкування або виготовлення поробок, вони відчувають себе повноцінними членами суспільства. Вони бачать свої роботи на центральній житомирській вулиці і втішаються з того, що мають змогу показати себе, те нове, чого вони навчилися і що робили від душі і серця. У нас багато дітей з районів, і тут, у Житомирі, вони бачать те, чого вони не можуть побачити у своїх селах. Дуже вдячні організаціям, які нас запрошують на такі заходи, які про нас не забувають, пригощають наших дітей солодощами і дарують їм позитивні емоції», - говорить вчитель Житомирської спецшколи-інтернату Олена Сарган.

Після танків і пісень вихованці спецшколи сфографувалися біля різдвяного вертепу на Михайлівській, оглянули виставку різдвяних панчіх та знайшли там свої роботи. Покаталися на новорічному потязі та вирушили на майдан Корольова – зробити знімок біля головної житомирської ялинки, попити гарячого чаю і отримати солодкі подарунки від компанії «Інформбюро».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Інформбюро Гапоненко інтернат Новий рік  
Матеріали по темі