Події

​Подробиці смертельного травмування у Бердичеві: пенсіонер перебігав колії при опущеному шлагбаумі під крики чергового

26 December 2018, 17:16

У чоловіка, якого в Бердичеві Житомирської області 26 грудня смертельно травмував потяг, виявили документи та квитанції за комунальні послуги.

Подробиці нещасного випадку описує бердичівський телеканал ВІК.

«У Бердичеві, на залізничному переїзді, сталася трагедія: близько 8-ї ранку пасажирський потяг на смерть збив чоловіка. Зі слів працівників залізниці, разом зі своїм молодшим супутником той вирішив перетнути колію, коли вже і шлагбауми були опущені, і переїзна сигналізація сповіщала, що ось-ось пройде потяг. Не допомогли ані попереджувальні сигнали, ані крики чергового. Молодший перебігти встиг, старший – ні», - інформують бердичівські журналісти.

В одязі загиблого знайшли документи: чоловік був 1929-го року народження. Окремо у документах – дані лічильників: схоже на те, що пенсіонер прямував до комунальників, аби сплатити за житлово-комунальні послуги, - припускає ВІК.

За даними відділу комунікацій ГУНП в Житомирській області, чоловіка збив вантажний потяг, його особу встановлюють.

«Близько 8 ранку 26 грудня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового залізничної станції «Бердичів» про те, що вантажний потяг збив людину. На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка встановила, що потяг збив чоловіка, він впав та отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Наразі встановлюється його особа», - розповіли Житомир.info у поліції.

Нагадаємо, вранці 26 грудня в Бердичеві потяг смертельно травмував чоловіка, за деякими даними, частини тіла травмованого лежали біля колії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг травмування загибель смерть  
Матеріали по темі