Місто

Мер пообіцяв житомирянам з вулиці Шевченка звернутися до поліції щодо погроз забудовника

27 December 2018, 15:40

Мер Житомира Сергій Сухомлин пообіцяв людям, які проживають біля скандальної ділянки на вул.Шевченка, звернутися до поліції щодо погроз з боку забудовника.

Про це він сказав на позачерговому засіданні міськвиконкому 27 грудня.

Кілька десятків людей прийшли на засідання, щоб з’ясувати питання будівництва у дворах на розі вулиць Велика Бердичівська-Шевченка. Заступник мера Сергій Кондратюк поінформував, що 29 грудня о 12:00 має відбутися засідання робочої групи за участю представників ДАБІ, архітектури, прокуратура.

«Ми домовлялися, що ніякі роботи не будуть проводити, доки працює робоча група й проводиться перевірка», - нагадав Сергій Сухомлин.

Але люди переконують, що працівники вже поставили паркан, загородили майданчик для збору сміття, палять вогнища, погрожують, якщо по їхній території хтось ходитиме. Погрожують застосувати вогнепальну зброю і все це біля школи (поруч знаходиться школа №33 – ред.). Мешканці просили звернутися до правоохоронних органів і мер пообіцяв зателефонувати начальнику Житомирського відділу поліції Михайлу Сороці. Сухомлин також доручив своєму заступнику Сергію Кондратюку після засідання виконкому провести переговори з активістами, які прийшли на виконком, і представниками забудовника.

На позачерговому засіданні міськвиконкому присутні 19 членів з 25, у порядку денному було 27 питань.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня 2018 року обурені житомиряни прийшли на сесію міської ради, заявляючи про незаконне будівництво багатоповерхівки на вул. Шевченка, 16. Мер повідомив, що вже створена робоча група, яка перевірить законність будівництва. 19 грудня відбулося перше виїзне засідання робочої групи, а зранку 26 грудня забудовник ТОВ «Дріада» почав зводити паркан посеред двору, що обурило жителів прилеглих будинків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком будівництво вул.Шевченка забудовник Сухомлин  
Матеріали по темі