Події

Прокуратура розпочала кримінальне провадження через скарги жителів вулиці Шевченка у Житомирі

27 December 2018, 19:43

У Житомирі місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за зверненням мешканців щодо незаконної забудови на розі вулиць В. Бердичівська-Шевченка.

Про це увечері 27 грудня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У четвер, 27 грудня 2018 року, Житомирською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що завдало істотної шкоди свободам та інтересам окремих громадян). Такі результати сьогоднішнього особистого прийому заступником прокурора області та заступником керівника Житомирської місцевої прокуратури мешканців будинків, розташованих на розі вулиць В. Бердичівська-Шевченка у Житомирі», - інформує прокуратура і уточнює: йдеться про те, що мешканці цих будинків звернулися до прокуратури зі скаргою щодо незаконної забудови прибудинкової території.

Наразі розпочато досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ Житомирського відділу Головного управління Нацполіції в області. Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Нагадаємо, на виконкомі 27 грудня 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин пообіцяв людям, які проживають біля скандальної ділянки на вул. Шевченка, звернутися до поліції щодо погроз з боку забудовника.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня 2018 року обурені житомиряни прийшли на сесію міської ради, заявляючи про незаконне будівництво багатоповерхівки на вул. Шевченка, 16. Мер повідомив, що вже створена робоча група, яка перевірить законність будівництва. 19 грудня відбулося перше виїзне засідання робочої групи, а зранку 26 грудня забудовник ТОВ «Дріада» почав зводити паркан посеред двору, що обурило жителів прилеглих будинків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будівництво вул.Шевченка забудовник  
Матеріали по темі