Політика

Один з двох нових депутатів Житомирської міськради оприлюднив декларацію: старенька автівка і майже мільйон доходів

28 December 2018, 14:28

Депутат Житомирської міської ради Віталій Кирилюк (Об’єднання «Самопоміч») оприлюднив декларацію про доходи за 2017 рік.

Інформація опублікована а Єдиному державному реєстрі декларацій 27 грудня.

Віталій Кирилюк проживає у Житомирі, але житла тут не має, із нерухомості – лише будинок загальною площею 78,2 кв.м в смт Пулини Житомирської області, який з лютого 1994 року належить його дружині.

У власності депутата з жовтня 2016 року є автомобіль Opel Omega 2000 р.в., який на той час коштував 80 тис. грн.

За минулий рік Кирилюк отримав 869 тис. 526 грн від зайняття підприємницькою діяльністю і 80 тис. грн від продажу рухомого майна (транспортного засобу). Зарплата дружини за рік становила 84 тис. 992 грн. Готівкою депутат задекларував 20 тис. доларів, його дружина – 20 тис. гривень.

Віталій Кирилюк входить до керівних органів двох громадських об’єднань – «Житомирський карповий клуб» і «Творча майстерня художників та архітекторів». Саме остання ГО швидко «поліпшила» орендовану котельню в центрі Житомира і тепер хоче її викупити. 18 грудня 2018 року депутати з другої спроби дали дозвіл на викуп цього приміщення на вул. Київська, 10.

Нагадаємо, на сесії міської ради 18 грудня голова Житомирської міської виборчої комісії Тамара Яремчук оголосила постанову про визнання Віталія Кирилюка обраним депутатом від партії «Об’єднання «Самопоміч» замість Володимира Карпенка, який написав заяву про складання свої повноважень.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня 2018 року члени міської виборчої комісії одноголосно підтримали постанову про обрання депутатом Житомирської міськради від Блоку Петра Порошенка активіста Владислава Пучича, який став депутатом після смерті Володимира Башека. Станом на 28 грудня Пучич ще не оприлюднив декларацію про доходи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кирилюк депутат. декларація  
Матеріали по темі