Влада

​Через півтора місяця після ухвали суду мер відсторонив директора «Житомиртеплокомуненерго» від посади

28 December 2018, 19:18

Мер Житомира Сергій Сухомлин відсторонив від посади директора комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Дмитра Рогожина, якого підозрюють у розтраті бюджетних коштів.

Розпорядження «Про відсторонення Рогожина Д.В. від посади» мер підписав 28 грудня 2018 року.

«Розглянувши ухвалу слідчого судді Богунського районного суду м. Житомира від 22.12.2018 року:

  1. Відсторонити Рогожина Дмитра Володимировича від посади директора комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради до 12 лютого 2019 року.
  2. Виконання обов’язків директора КП «Житомиртеплокомуненерго»на період відсторонення Рогожина Д. В. від посади покласти на головного інженера цього підприємства Буджинського Валерія Васильовича», - йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, 12 жовтня 2018 року керівнику КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитру Рогожину повідомили про підозру у розтраті коштів підприємства, а 12 листопада 2018 Житомирський апеляційний суд відсторонив його від займаної посади на два місяці, тобто, до 12 лютого 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, 17 жовтня 2018 УСБУ повідомило, що спільно з прокуратурою викрило на розтраті чверть мільйона бюджетних коштів одного з керівників комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» міської ради. Мова йде про тендери з НВП «Техноцентр» зі Львова. За даними СБУ, голова тендерного комітету штучно формував умови конкурсних торгів для перемоги визначеної бізнес-структури. Для цього до переліку закупівель вносилася специфічна продукція, яка виготовлялася саме цим підприємством, але була не потрібна для виконання комунальниками ремонтних робіт.

19 грудня 2018 року виконком мінімальною кількістю голосів підвищив тарифи на тепло для житомирян ще на 18%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рогожин Житомиртеплокомуненерго суд розтрата  
Матеріали по темі