Місто

​У новорічну ніч біля головної ялинки Житомира відбудеться концерт, вогняне шоу та дискотека. Програма святкування

29 December 2018, 15:58

З 22.00 31 грудня до 3.00 1 січня на житомирян та гостей міста чекає святковий новорічний концерт біля головної ялинки на майдані Корольова.

Про це йдеться в програмі святкових заходів в новорічну ніч, опублікованій на сайті Житомирської мерії.

«Свято наближається! До Нового 2019 року залишається декілька днів! У ніч з 31 грудня на 1 січня на майдані імені С.П. Корольова яскравою та різноманітною програмою Житомир зустрічатиме 2019 рік», - повідомляє прес-служба Житомирської міськради.

Святковий концерт розпочнеться о 22:00 год. У програмі заходу виступи творчих колективів та окремих виконавців КЗ «Палац культури», вихід святого Миколая, відлік часу та традиційне вітання президента України.

Після опівночі із Новим роком житомирян та гостей нашого міста привітають кавер бенд «Світ Sugar» та Альона Апалькова, а також мистецька формація «Вулба». Незабутнє вогняне шоу вам подарує студія «Дім Сонця». Також на усіх, хто відзначатиме свято на головному майдані Житомира, очікує DJ програма, яка триватиме з 01:30 до 03:00.

Крім того, в прес-службі Житомирської міськради анонсують святкові заходи, які відбудуться у місті на початку січня.

2 січня 2019 року з 10:00 до 22:00 на майдані Корольова та вулиці Михайлівській триватиме «Новорічний караван Coca-Cola».

А вже 7 січня на майдані імені С.П. Корольова відбудуться виступи вертепів і різдвяно-новорічні концерти. Також у цей день святковий настрій створить традиційна «Зіркова хода», що супроводжуватиметься колядуванням. Хода розпочнеться о 14:00 год. на Замковій Горі та пройде за маршрутом – вулиця Кафедральна – вулиця Перемоги - вулиця Грушевського – вулиця Покровська - вулиця Михайлівська.

13 січня 2019 року на майдані імені С.П. Корольова з 15:00 до 20:00 год. проходитиме фольклорний фестиваль «Маланка-фест». У програмі заходу карнавальна хода із щедрівками, конкурс між маланкарями, щедрувальні святки з Маланкою, спалення Дідуха, багата кутя, святкова концертна програма.

Нагадаємо, в новорічну ніч у Житомирі працюватимуть тролейбуси: курсуватимуть вони за 5-ма маршрутами.

Якою буде погода у Житомирі на Новий рік читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік концерт ялинка ярмарок  
Матеріали по темі