Місто

​«Декоратори» з Житомирської міськради зняли іграшки з ялинок на Михайлівській

2 January 2019, 14:35

На пішохідній Михайлівській у Житомирі з прикрашених установами та ОСББ ялинок 30 грудня 2018 зняли прикраси.

Про це в соцмережі написала житомирянка Альона Поліщук, яка разом з колегами брала участь у прикрашанні новорічного дерева від свого банку, а напередодні Нового року застала його без іграшок.

«Так буває у дівчаток. Перед святами фарбуються, бусиками обвішуються, брови, вії і все таке. А потім свято прийшло, вінішко знайшло і добре, хоч буси лишились. Не хочеться писати про фу і фе, тому... Вижила і слава Богу!)», - написала житомирянка і прикріпила фото ялинки «до» і «після».


Інша житомирянка під ніком Galina Shevchuk розмістила у фейсбук знімки «голих» ялинок та відео, на якому дівчина біля коробки з іграшками відповідає, що виконує доручення свого керівництва, якого саме – не уточнює.

У коментарі під її постом житомирянка Ірина Коцюба написала, що іграшки прибрала міськрада, а начальник управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міськради Ольга Приходченко (Olga Prihodchenko), коментуючи допис користувачки Galina Shevchuk, відповіла, що «декоратори дійсно поправляли ялинки», і вона не бачить в цьому проблеми:

Житомир.info намагався особисто дізнатися в Ольги Приходченко, чому "декоратори" з міськради складали іграшки в коробки та від кого вони отримали таке розпорядження, однак 2 січня у керівниці управління не вдалося отримати коментар.

Нагадаємо, на початку грудня 2018 року на Михайлівській замість лавок встановили 8 дерев’яних кадок із живими ялинками, які мали створювати новорічний настрій.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня 2018 року на пішохідній вулиці з’явились зрізані новорічні дерева, які прикрасили житомирські підприємці, комунальні підприємства, представники ОСББ, навчальні та лікувальні заклади. На них, окрім куль та гірлянд, висіли ковбаси та неїстівна здоба.

20 грудня житомиряни розповіли Житомир.info, що напередодні увечері запримітити людей, які знімали з новорічних дерев прикраси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка Новий рік вул. Михайлівська  
Матеріали по темі