Влада

У ДМС розповіли, скільки за рік у Житомирській області оформили паспортів – біометричних та внутрішніх у вигляді картки

3 January 2019, 16:23

Жителі Житомирської області протягом 2018 року оформили понад 107 тис. біометричних паспортів для того, аби користуватися перевагами безвізу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на управління Державної міграційної служби України у Житомирській області.

Загалом у 2018 році жителі області оформили 107 тис. 793 біометричні паспорти. Крім цього, жителі області також оформили у 2018 році 42 тис. 787 внутрішніх паспортів України у вигляді ID-картки.

«Для того, аби отримати id-картку або біометричний паспорт необхідно звернутися до територіальних підрозділів управління ДМС України у Житомирській області – повний перелік можна переглянути ТУТ. Крім цього, таку ж послугу вже можна отримати у Центрі надання адміністративних послуг, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 4», – інформують в ОДА.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року в Богунському райвідділі ДМС Житомирської області розповіли, як оформити ID-паспорт за бажанням.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж 9 місяців 2018 року, з січня по вересень, паспорт у вигляді ID-картки в Житомирській області оформили близько 31 тис. осіб

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДМС паспорт біометричний паспорт ID-картка  
Матеріали по темі