Місто

Якою буде погода на різдвяні свята у Житомирі

4 January 2019, 14:14

У Житомирі та області, 5-7 січня, очікується хмарна погода, часом йтиме невеликий сніг.

Про це 4 січня Житомир.info повідомили в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

У Житомирі та області у суботу, 5 січня, буде хмарно. Вночі невеликий сніг. Вдень сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря по області вночі 5-10 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу. У Житомирі вночі 7-9 градусів морозу, вдень 2-4 о морозу.

У неділю, 6 січня, хмарно. Вночі сніг, місцями значний сніг. Вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря протягом доби 3-8 градусів морозу.

У понеділок, 7 січня, очікується мінлива хмарність. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 8-13 градусів морозу, вдень 4-9 градусів морозу.

Нагадаємо, 7 січня Житомир стане одним з 28 українських міст, де на головних майданах та в парках пройде різдвяне «спілкування» патрульних з малечею.

Як повідомляв Житомир.info, у понеділок, 7 січня, о 14.00 год. на Замковій горі в Житомирі відбудеться урочиста Різдвяна хода. Про інші заходи з нагоди Різдва Христового в Житомирі читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики сніг Різдво  
Матеріали по темі