Події

У Житомирському районі дебошир на Toyota таранив Skoda, яка їхала дорогою

5 January 2019, 16:14

У Житомирському районі 2 січня п’яний дебошир на Toyota таранив Skoda, яка їхала дорогою.

Про це 5 січня Житомир.info розповів водій автомобіля Skoda Костянтин.

«2 січня у Житомирському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Я їхав з дачі, з Троянова, повз проїжджав автомобіль, джип, чорного кольору, і ні з того ні з сього він почав таранити мою Skoda. Я вирішив втекти від цього автомобіля, але він почав мене наздоганяти. Подумавши про те, що в центрі села Троянів мені хтось допоможе зупинити цього дебошира – поїхав туди, але там нікого не було. Я викликав патрульних, до їх приїзду водій на своїй Toyota періодично таранив моє авто, погрожував, виходив з машини, бив по моїй Skoda та йшов назад. Моя мама, яка перебувала зі мною в авто, зараз в лікарні з гіпертонічним кризом після цієї ситуації», – розповів Костянтин.

5 січня Житомир.info інформацію про дорожньо-транспортну пригоду підтвердили у ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«2 січня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки села Пряжів, 1966 р.н. У повідомленні зазначалось, що невідомий чоловік на Toyota неодноразово створював аварійні ситуації у селі Троянів, пошкодив автомобіль Skoda, в якій знаходились заявниця та її син, 1990 р.н. Заявниця була госпіталізована, діагноз не пов'язаний з нанесенням травм. Правоохоронцями місцевого відділення поліції встановлено, що протиправні дії чинив житель Новоград-Волинського району, 1977 р.н. Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 296 (Хуліганство)», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2019 року на коростишівській об’їзній у Житомирській області через погане дорожнє покриття зіштовхнулися близько 10 машин.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП дебошир  
Матеріали по темі