Події

У райцентрі Житомирської області в замкненому гаражі горів автомобіль: чоловіка, який був у автівці, врятувати не вдалося

7 January 2019, 10:50

У Новограді-Волинському фахівці ДСНС ліквідували пожежу в гаражі.

Про це 7 січня повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«6 січня о 19:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння у гаражі по вул. Герцена в м. Новоград-Волинський. На місце події виїхали бійці 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалося, що зсередини замкненого гаража йде густий дим. За допомогою бензоріза рятувальники зрізали петлі та відкрили металеві двері. В приміщенні спостерігалося сильне задимлення та горів відсік двигуна автомобіля Таврія Славута. Фахівці ДСНС викотили транспортний засіб на двір та приступили до гасіння», - йдеться у повідомленні.

В середині легковика, на водійському сидінні, вони виявили непритомного чоловіка. Вогнеборці дістали потерпілого з палаючої автівки та, зробивши йому непрямий масаж серця, викликали медиків. Нажаль, в автомобілі швидкої допомоги 53-річний громадянин помер.

«О 20:06 пожежу локалізовано, а о 20:10 – ліквідовано. Вогнем знищено двигун транспортного засобу. Причина пожежі, а також усі обставини наразі встановлюються», - інформує ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 4 на 5 січня в Радомишлі та Бердичеві горіли житлові будинки, загиблих та травмованих немає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС гараж Новоград-Волинський 
Матеріали по темі