Влада

Міністерство у справах ветеранів запрошує бажаючих взяти участь в установчих зборах Громадської ради

8 January 2019, 10:44

З 8 по 28 січня триватиме прийом заяв задля участі в установчих зборах Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України. Подавати документи необхідно в електронній та друкованій формі.

Про це інформує Урядовий портал з посиланням на прес-службу міністерства у справах ветеранів України.

"Запрошуємо стати учасниками установчих зборів Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України представників громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України у сфері, що пов’язана з діяльністю Мінветеранів, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі й завдання діяльності. Сфера діяльності та завдання Мінветеранів визначені положенням про міністерство у справах ветеранів України", - повідомляють у міністерстві.

Які саме треба подавати документи і як правильно це робити, детально прописано на офіційному сайті Мінветеранів.

Самі установчі збори Громадської ради при Мінветеранів відбудуться 28 лютого о 10:00 в Києві, в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України. Під час цих зборів, окрім інших питань, буде визначений кількісний склад Громради. А от хто до нього ввійде, оберуть безпосередньо громадяни України, віддавши свій голос у відкритому інтернет-голосуванні за того чи іншого кандидата.

Як повідомляв Житомир.info, колишній заступник командира житомирської 95-ї бригади Володимир Лагута став головою Ради ветеранів України - консультативно-дорадчого органу при новоствореному Міністерстві у справах ветеранів України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінветеранів. міністерство КМУ Громадська рада  
Матеріали по темі