Суспільство

Поради житомирянам: як повернутись у робочий режим після свят

8 January 2019, 11:02

Завершились новорічні свята і вже час знову виходити на роботу. Але після довгих святкових вихідних – це зробити дуже непросто, оскільки після довгого сну, безкінечних веселощів в гостях та затишного дивану з телевізором – робоча рутина здається непереборним жахом.

Зазначає 8 січня сайт Житомирської мерії.

Пропонуємо декілька простих порад як подолати післяноворічну хандру і з легкістю увійти в робочий режим.

Змініть режим дня

За новорічні свята практично у всіх порушується режим сну. Ми швидко звикаємо прокидатись пізно і проводити вільний час перед телевізором. Увійти в новий режим вам допоможе контрастний душ, зарядка, прогулянка на свіжому повітрі мінімум 30 хвилин на день. Не забувайте і про режим харчування: їжте менше, але частіше, а також включіть в раціон чим більше фруктів і трав’яний чай.

Налаштуйтесь на роботу

Дуже важливо дати собі можливість налаштуватись на трудову діяльність.

Поспілкуйтесь з колегами

Аби подолати стрес від різкої зміни діяльності – спочатку поділіться враженнями від святкування з колегами по роботі, а також обговоріть плани та ідеї майбутніх проектів.

Сплануйте наступні вихідні, або відпустку

Завжди значно простіше працювати, коли ти паралельно очікуєш в якості винагороди чудовий відпочинок. В будь-якому разі, планування відпустки – це приємні клопоти, і навіть робота не здаватиметься вам складною, оскільки завдяки їй ви зможете накопичити на довгоочікуваний відпочинок.

Але найголовніше, намагайтесь викинути всі негативні думки з голови і знайти для себе мотивацію. І тоді ви зможете увійти в робочий режим без проблем.

Як повідомляв Житомир.info, 7 січня Житомиром пройшла урочиста різдвяна хода за участі представників Ради Християнських церков Житомирщини, творчих колективів та сотень містян. Також, 7 січня на майдані Корольова патрульна поліція проводила акцію «Різдво з копами».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вихідні свято  
Матеріали по темі