Політика

Опозиційний блок змінив своїх представників у Бердичівській районній виборчій комісії

8 January 2019, 11:58

Центральна виборча комісія внесла зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів.

Відповідну постанову ухвалили на засідання 3 січня 2019 року.

«Цю постанову разом з належним додатком (у двох примірниках для відповідних територіальних виборчих комісій) надіслати Житомирській, Київській, Херсонській та Черкаській обласним державним адміністраціям для передачі відповідним територіальним виборчим комісіям, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії», - зазначається у документі.

В Житомирській області зміни стосуються Бердичівської районної виборчої комісії:

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Бей Ліна Анатоліївна, 1975 року народження – від місцевої організації Політичної Партії «Опозиційний блок» (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Олефір Валентина Василівна, 1972 року народження – від місцевої організації Політичної Партії «Опозиційний блок».

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Хомич Павло Іванович, 1958 року народження – від місцевої організації Політичної Партії «Опозиційний блок» (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Кожухівська Інна Миколаївна, 1980 року народження – від місцевої організації Політичної Партії «Опозиційний блок».

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала виборча кампанія кандидатів у президенти: офіційне висунення кандидатів та подача документів для реєстрації буде проводитися до 3 лютого 2019 року включно, перший тур виборів президента України відбудеться 31 березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦВК виборчком Опоблок Бердичів  
Матеріали по темі