Влада

​В Овручі шукають місце для пам’ятника воїнам, які загинули в російсько-українській війні

9 January 2019, 10:05

Влада міста Овруч Житомирської області проводить громадські обговорення з приводу місця встановлення пам’ятника загиблим воїнам у російсько-українській війні.

Про це 8 січня повідомив сайт Овруцької міської ради, опублікувавши «Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо місця розташування пам’ятника».

За даними сайту, розпорядження «Про створення комісії по визначенню місця розташування пам’ятник загиблим воїнам у російсько-українській війні» Овруцький міський голова підписав 28 грудня 2018 року.

Всього овруччанам пропонують два місця розташування пам’ятника: у так званому Чорнобильському парку та перед будівлею Овруцької РДА.

У соімережі зазначають, що 11 грудня 2018 року комісія Овруцької міськради з визначення найкращого ескізу пам’ятника воїнам АТО визначила та одноголосно проголосувала за ескіз №10 автора Миколи Моргуна.

Закінчення прийому пропозицій - через 14 календарних днів з моменту оприлюднення на сайті міської ради (22 січня, ред.).

Нагадаємо, у жовтні 2018 в Коростені біля приміщення РДА відкрили пам’ятник воїнам АТО.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2018 року в Житомирі засідала конкурсна комісія, яка обирала кращі ескізні пропозиції пам'ятника воїнам АТО. Пам'ятник збираються розмістити поблизу монументу Слави на вулиці Чуднівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пам'ятник воїн боєць АТО  
Матеріали по темі