Місто

​Студентка-сирота отримала ключі від квартири в Житомирі

9 January 2019, 12:12

На виконкомі 9 січня студентка Коростишівського педколеджу Руслана Шепталова отримала ключі від однокімнатної квартири в Житомирі як дитина-сирота.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міськради.

«На початку засідання виконавчого комітету міський голова Житомира Сергій Сухомлин вручив ключі від однокімнатної квартири по вул. Домбровського Шепталовій Руслані, особі із числа дітей-сиріт, яка закінчує Коростишівський педагогічний коледж імені Івана Франка», - інформує мерія.

Кореспондент Житомир.info повідомляє, що після закінчення коледжу мер запросив житомирянку на роботу до рідного міста. Членам виконкому продемонстрували знімки квартири, повністю обладнаної меблями та сантехнікою.

За даними міськради, у 2018 році виконком придбав 4 квартири для дітей-сиріт за рахунок субвенції з державного бюджету та частково за кошти з місцевого бюджету.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 7 грудня Сергій Сухомлин вручив ключі від однокімнатних квартир трьом дітям-сиротам. Квартири розташовані на вулицях Крошенській, Лук’яненка та Святослава Ріхтера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ключі квартира сирота дитина-сирота  
Матеріали по темі